En midsommarhälsning

Den kortaste natten på året är här och som det så vackert beskrivs av Harry Martinsson: ”Skymningsbård blir gryningstimme, varken tidig eller sen.”

Midsommar är en härlig högtid för alla oss som älskar värmen och ljuset som dock inte alltid brukar infinna sig men tillräckligt många gånger för att vi ska längta till den. Hundar kanske inte längtar efter midsommar men de älskar att få vara med sina mattar och hussar. Därför vill jag uppmana alla som har hund att vara med eller ta med sig hundarna på det ni ska göra under midsommarhelgen. Kom också ihåg att ALDRIG lämna en hund i en sommarvarm bil. Det gör man bara inte!

Vi gör ett litet uppehåll över helgen och äter sill och färskpotatis och umgås med vänner och grannar som vi hoppas att alla våra läsare också gör. Glad och trevlig midsommar önskar redaktionen för Hundens allehanda er alla, både hundar och människor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s