Rondellhundar till salu för välgörande ändamål

I SKK:s monter på hundmässan fanns det en cirkel med trähundar i alla sorters skepnader och färger och mönster. Det visade sig vara replikor av rondellhundar som tillverkades av Björn Andersson, Rondellhundsfabriken, för att säljas till förmån för stiftelsen Min stora dag som förgyller svårt sjuka barns liv genom att uppfylla en önskan hos dem.  Detta visade sig vara ett mycket populärt inslag i montern då det var många som ville vara med och glädja ett sjukt barn genom att köpa en eller flera rondellhundar. Därmed fick man in ett försvarligt belopp till stiftelsen.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: