Chefredaktörens rader

Det här är inläggets utdrag

Välkommen till det första inlägget på en ny nättidskrift om  hundar och deras människor.

Varför startar man då en ny hundtidskrift när det redan finns många hundtidningar i vårt land? Jag tycker att det saknas en viss typ av högkvalitativ hundtidning för den mycket intresserade läsaren; en tidning som går på djupet i hundvärlden både lokalt, nationellt och internationellt. En tidning som tar sitt ämne och sina läsare på allvar. Den tidskriften vill Hundens Allehanda vara.

Här kommer ni att få läsa stora reportage, djuplodande intervjuer, intressanta krönikor, stridbara debattartiklar och recensioner samt nyheter från världens alla hörn. Vårt mål är att skriva och publicera högkvalitativa och intressanta texter om vårt mest älskade husdjur ur alla möjliga och omöjliga ämnen, vinklar och perspektiv av kunniga personer. Vi hoppas kunna överraska er läsare med någon intressant vinkel här och där som man kanske inte har tänkt på.

Jag hoppas att ni kommer att finna tidningen både intressant och givande samt att den också ger er nöjsam läsning.

Mycket nöje!

Stefan Reitersjö

4 reaktioner till “Chefredaktörens rader”

  1. Men vad trevligt med en ny hundtidning – hittade den helt av en slump! Intressant och givande läsning – tack! Men snälla du, sprid länken på hundsidor så att folk hittar hit!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: